Το Instagram καταργεί τις αυτόνομες εφαρμογές Boomerang και Hyperlapse

Το Instagram ξεκινά από νωρίς τον ανοιξιάτικο ‘ανέβασμα των ρούχων στο πατάρι’, εγκαταλείποντας τις αυτόνομες εφαρμογές των Boomerang και Hyperlapse, λίγο μετά την κατάργηση της υποστήριξης για την εφαρμογή IGTV.

Οι πλατφόρμες βίντεο time-lapse και looping ‘έκλεισαν’ αθόρυβα την 1η Μαρτίου, σύμφωνα με τα δεδομένα της Apptopia που παρέχονται στο TechCrunch. Στη συνέχεια, αρκετοί χρήστες του Twitter επιβεβαίωσαν την εξαφάνισή τους. Το Instagram δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του PCMag για σχόλιο, αλλά δήλωσε στο TechCrunch ότι “καταργήσαμε την υποστήριξη για τις αυτόνομες εφαρμογές Boomerang και Hyperlapse, για να εστιάσουμε καλύτερα τις προσπάθειές μας στην κύρια εφαρμογή”.

Το Hyperlapse, το οποίο κυκλοφόρησε το 2014, επέτρεπε στους χρήστες να καταγράφουν έως και 45 λεπτά σε μία μοναδική λήψη, η οποία θα μπορούσε αργότερα να επιταχυνθεί για να δημιουργήσει ένα κινηματογραφικό time-lapse εφέ. Η εφαρμογή χρησιμοποίησε έναν αλγόριθμο σταθεροποίησης εικόνας για να εξαλείψει τα κουνημένα βίντεο και να τα σταθεροποιήσει,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο