Το Google Maps θα σας επιτρέψει να κάνετε “Vibe check” σε άγνωστες γειτονιές

(Credit: Google Maps)

Καθώς πλησιάζει όλο και πιο κοντά η πολυάσχολη περίοδοςτων διακοπών, το Google Maps παρουσιάζει νέες δυνατότητες που επιτρέπουν στους χρήστες “να βιώσουν ένα μέρος σαν να βρίσκονται εκεί” —χάρη στις νέες εξελίξεις στον τομέα του computer vision και των μοντέλων πρόβλεψης.

“Vibe Check”

Vibe Check

(Credit: Google)

Είτε επισκέπτεστε φίλους ή συγγενείς, ψάχνετε για ένα νέο σπίτι ή απλώς κάνετε μια στάση σε ένα μεγαλύτερο οδικό ταξίδι, η επίσκεψη σε μια νέα περιοχή μπορεί να σας προκαλέσει άγχος. Η επερχόμενη λειτουργία “neighborhood vibe” της Google στοχεύει να ξεπεράσει αυτούς τους φόβους, με φωτογραφίες και πληροφορίες που προέρχονται από το σχόλια των χρηστών για την περιοχή.

Συνδυάζοντας την τεχνητή νοημοσύνη με τις τοπικές γνώσεις από τους χρήστες της εφαρμογής των Χαρτών, η Google μπορεί να σας πει εάν μια περιοχή είναι π.χ. ιδιαίτερα καλλιτεχνική ή έχει μια συναρπαστική σειρά από μέρη για φαγητό, “ώστε να μπορείτε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση για το πώς θα περάσετε τον χρόνο σας”, δήλωσε ο Chris Phillips, Αντιπρόεδρος και…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο