Το Google Maps επεκτείνει τη δυνατότητα πρόβλεψης συνωστισμού και σε αστικά μέσα


(Photo: Henry Perks/Unsplash)

Το Google Maps παρουσίασε αυτήν την εβδομάδα μερικά νέα εργαλεία για να βοηθήσει τον κόσμο να πλοηγηθεί στη νέα καθημερινότητα, είτε επιστρέφετε στην καθημερινή μετάβαση από και προς τη δουλειά σας, είτε προσπαθείτε να διαχειριστείτε καλύτερα το χρόνο σας, αναπολείτε τις διακοπές σας ή υποστηρίζοντας τοπικές επιχειρήσεις.

Δημόσιες Συγκοινωνίες

Google Maps

Έχουμε περάσει περισσότερο από ένα χρόνο αποφεύγοντας τους συνωστισμένους χώρους. Αλλά καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να τρέχουν πίσω σε λεωφορεία και μετρό, είναι σημαντικό να γνωρίζετε εάν η γραμμή σας θα είναι γεμάτη, κενή ή κάπου στο ενδιάμεσο.

Το Google Maps επεκτείνει τις προβλέψεις του για το συνωστισμό των συγκοινωνιών σε περισσότερες από 10.000 εταιρείες σε 100 χώρες, βοηθώντας τους χρήστες να αποφασίσουν εάν θα πάρουν το τρένο που έρχεται ή θα περιμένουν το επόμενο.

Η λειτουργία πρόβλεψης ξεκίνησε το 2019 και βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, τις συνεισφορές των χρηστών και τις ιστορικές τοπικές τάσεις. Απλώς ανοίξτε τις οδηγίες της εφαρμογής και αναζητήστε τη γραμμή «What’s it like onboard?» για τον υπολογισμό της…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο