Το Facebook αλλάζει όνομα και γίνεται… Meta (videos)

To Facebook αλλάζει όνομα και πλέον θα αποκαλείται Meta

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ νωρίτερα σε live που έκανε μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα γίνουν στο μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Το Facebook αλλάζει ονομασία και πλέον θα λέγεται Meta, καθώς σύμφωνα με την εταιρία αυτό το όνομα θα την εκπροσωπεί καλύτερα. Όπως έγινε γνωστό από τον Ζούκεμπεργκ, το σήμα του Facebook στην ιστοσελίδα του και στις πλατφόρμες των κινητών θα μείνει ως έχει, όμως η μητρική Facebook Inc., στην οποία ανήκουν Instagram and WhatsApp, θα αποκτήσει νέο τίτλο.

Η εταιρία ετοιμάζει και το metaverse που αλλάζει τους όρους στη βιομηχανία τεχνολογίας. Θα μπορούσε να είναι το μέλλον ή θα μπορούσε να είναι το πιο πρόσφατο μεγαλεπήβολο όραμα του διευθύνοντος συμβούλου του Facebook, που δεν αποδεικνύεται τελικά τόσο μεγάλο, ή δεν έχει υιοθετηθεί ευρέως εδώ και χρόνια – αν όχι καθόλου.

Επιπλέον, πολλοί ανησυχούν ότι θα δημιουργήσει έναν νέο διαδικτυακό κόσμο που θα συνδέεται με τον κολοσσό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και θα μπορούσε να αποκτήσει πρόσβαση σε ακόμη περισσότερα προσωπικά δεδομένα, μετά…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο