Το 2,5 ετών Samsung Galaxy A11 παίρνει Android 12

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy A11 τον Μάιο του 2020 με βασικό chipset Snapdragon 450 και οθόνη HD+ 6,4 ιντσών. Η συσκευή έλαβε Android 11 πέρυσι και τώρα παίρνει Android 12.

Το πακέτο έρχεται με την έκδοση υλικολογισμικού A115FXXU3CVI3 και φέρνει μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας toy Αυγούστου 2022, η οποία αντιμετωπίζει “δεκάδες ευπάθειες απορρήτου και ασφάλειας”.

Το Android 12 στο Galaxy A11 τρέχει με One UI Core 4.1. Άρα το τηλέφωνο θα έχει τη λειτουργία Παλέτας χρωμάτων, βελτιωμένα widget και τον τρόπο με τον οποίο ένας χρήστης μπορεί να τα επιλέξει. Η συσκευή εξόδου ήχου μπορεί πλέον να επιλεγεί μέσω της οθόνης κλειδώματος και η σκοτεινή λειτουργία συνοδεύεται από μικρές βελτιώσεις.

Όλες οι στοκ εφαρμογές στο Galaxy A11 έχουν βελτιωθεί. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή της κάμερας έχει πιο καθαρό σχεδιασμό, το Gallery διαθέτει καλύτερη ταξινόμηση, το Samsung Keyboard κερδίζει υποστήριξη για το Grammarly και το μενού κοινής χρήσης έχει διορθωθεί.

Η ενημέρωση έχει ξεκινήσει να φτάνει σε συσκευές στη Νοτιοανατολική Ασία, αλλά θα κυκλοφορήσει σύντομα ευρύτερα. Μπορείτε να το βρείτε πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις -> Ενημέρωση λογισμικού και στη συνέχεια Λήψη και εγκατάσταση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο