Το τρεντ στο διαδίκτυο για γυναίκες που έχουν βαρεθεί να τις ενοχλούν άντρες στα μπαρ: «Φοβούνται ότι θα τους απορρίψω»

Πολλές γυναίκες έχουν βαρεθεί να τις πλησιάζουν ενοχλητικοί τύποι στα μπαρ και να τους πιάνουν την κουβέντα, χωρίς να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από μεριάς τους. Έτσι, βρήκαν ένα νέο τρόπο για να αποθαρρύνουν αυτούς τους τύπους, δημιουργώντας, μάλιστα, ένα νέο τρεντ στο διαδίκτυο.

Αποφασισμένες, λοιπόν, να αποτρέψουν τους άσεμνους τύπους από το να κάνουν ανεπιθύμητες προσεγγίσεις σε μπαρ και κλαμπ, τα κορίτσια της γενιάς Z υιοθετούν γρήγορα την viral τάση του #UnapproachableMakeup. Το συγκεκριμένο τρεντ θέλει τις γυναίκες να υιοθετούν τολμηρά make up looks που θα κάνουν τους επίδοξους μνηστήρες να μην τους ρίχνουν δεύτερη ματιά.

«Λειτουργεί», δήλωσε η Megi Hebeja, μια 22χρονη style influencer από τη Φιλαδέλφεια. «Χρειάζεται μόνο 10 λεπτά». Η τολμηρή γυναίκα χρησιμοποιεί σκούρα σκιά ματιών, χρωματιστά bronzer και τολμηρές αποχρώσεις χειλιών για να τρομάξει τους άντρες.

Το τρεντ δημιουργήθηκε για πρώτη φορά από την ποπ τραγουδίστρια και trendsetter ομορφιάς Hila Baksay με έδρα το Λος Άντζελες. Εκείνη έγινε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα τέλη Ιουνίου, όταν παρουσίασε το #UnapproachableMakeup της στο TikTok, καθώς ήθελε έναν funky τρόπο να εκφράσει την περιφρόνησή της προς τους άντρες μέσω του μακιγιάζ – όπως και οι εντυπωσιακές τάσεις του «revenge makeup» και «chrome makeup» που προηγήθηκαν του #UnapproachableMakeup.

«Οι…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο