Το τεστ προσωπικότητας στο TikTok που έγινε viral – Τι λέει η ζωγραφιά από μελάνι για την «ψυχή» σας

Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο μια νέα οφθαλμαπάτη, η οποία παραθέτει μία εικόνα και ζητάει από τον κόσμο να πει τι βλέπει, καθώς τα βίντεο με τις οπτικές ψευδαισθήσεις αποκτούν ολοένα και περισσότερο κοινό.

Όπως αναφέρει η the-sun.com, η TikToker rroseart δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο ρωτάει «τι βλέπετε» και δείχνει μια εικόνα που μοιάζει με ανθρώπινα χείλη. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι μπορούν να παρατηρήσουν τρία διαφορετικά πράγματα, όπου σύμφωνα με το βίντεο, το τί βλέπει ο καθένας, αποκαλύπτει τον ψυχισμό του.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο τεστ προσωπικότητας στηρίζεται στην έρευνα του Hermann Rorschach, ενός Ελβετού ψυχιάτρου που χρησιμοποίησε κηλίδες μελανιού για να προσπαθήσει να μάθει περισσότερα για «τα ασυνείδητα μέρη της προσωπικότητας του ανθρώπου».

Η ψευδαίσθηση που έχει γίνει viral:

Αρχικά λοιπόν, η απάντηση που έδωσε η πλειοψηφία των χρηστών του TikTok στα σχόλια του βίντεο, είναι ότι είδαν ένα ζευγάρι από ανθρώπινα χείλη. Αυτό σημαίνει ότι «πάντα παίρνετε τα πράγματα όπως είναι και τα κρίνετε από την πραγματική τους αξία», σύμφωνα με την φωνή που ακούγεται στο βίντεο.

Ταυτόχρονα, αναφέρεται ότι όσοι βλέπουν ανθρώπινα χείλη δεν προσπαθούν να αλλάξουν ή να αποκρυπτογραφήσουν τα πράγματα γύρω τους και…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο