Το πληκτρολόγιο SwiftKey αφαιρείται από το App Store στις 5 Οκτωβρίου

(Credit: Microsoft)

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το predictive keyboard SwiftKey θα αφαιρεθεί από το App Store στις 5 Οκτωβρίου, αφήνοντας τους χρήστες iOS να ψάχνουν για εναλλακτική.

Όπως αναφέρει το ZDNet, ο Chris Wolfe, Director Product Management στη SwiftKey, επιβεβαίωσε το γεγονός, δηλώντας:

«Στις 5 Οκτωβρίου, η υποστήριξη του SwiftKey σε iOS θα τερματιστεί και θα αφαιρεθεί από το Apple App Store. Η Microsoft θα συνεχίσει να υποστηρίζει το SwiftΚey για Android, καθώς και την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για το πληκτρολόγιο αφής των Windows. Για τους χρήστες που έχουν το SwiftKey εγκατεστημένο σε iOS, θα συνεχίσει να λειτουργεί έως ότου απεγκατασταθεί χειροκίνητα, ή μέχρι ο χρήστης να αγοράσει νέα συσκευή. Επισκεφθείτε το Support.SwiftKey.com για περισσότερες πληροφορίες.»

Δεν υπάρχει σαφής αιτιολόγηση ως προς το γιατί η έκδοση του πληκτρολογίου για iOS, αφαιρείται. Οι χρήστες του iOS είχαν υποψίες, καθώς το SwiftKey δεν είχε λάβει ενημέρωση για περισσότερο από ένα χρόνο, οι οποίες τώρα επιβεβαιώνονται. Η Mary Jo Foley του ZDNet υποψιάζεται ότι «οι κανονισμοί της Apple σχετικά με την ασφάλεια του ‘περιφραγμένου κήπου της’,» απλά…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο