Το παράπονο για τις εφαρμογές γνωριμιών – «Οι άντρες δεν έχουν ελπίδα, παίζουμε μπάσκετ στο σκοτάδι»

Οι εφαρμογές γνωριμιών είναι αρκετά διαδεδομένες, με αρκετούς να αναζητούν το άλλο τους μισό ή να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά, όμως φαίνεται η αποδοχή να μην είναι στο ίδιο ποσοστό για άνδρες και γυναίκες.

Όπως αναφέρει η nypost.com, ο χρήστης του TikTok που ονομάζεται Jeremy Cryer ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο αναφέρει πως έκανε ένα πείραμα με μια συνάδελφο του για να δει αν οι άντρες μπορούν να βρουν εύκολα αποδοχή στις εφαρμογές, όπως οι γυναίκες.

Ο Jeremy Cryer

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συνάδελφος του σε μόλις δύο μέρες είχε 39 αιτήματα, σε αντίθεση με τον ίδιο, που δεν βρήκε καμία ανταπόκριση. «Δεν υπάρχει ελπίδα για τους άνδρες», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο που έχει γίνει viral.

«Καταλαβαίνετε ότι οι άντρες πρέπει να περιμένουμε εβδομάδες για να πάρουμε likes, πόσο μάλλον ένα άτομο που μας ενδιαφέρει να μας στείλει ένα μήνυμα», είπε και πρόσθεσε πως «παίζουμε μπάσκετ στο σκοτάδι. Με δεμένα μάτια, προς τα πίσω και ελπίζοντας ότι θα βάλουμε πόντο σε ένα καλάθι που είναι μικρότερο από την πραγματική μπάλα».

Διχασμένα τα σχόλια

Αμέσως τα σχόλια έπεσαν «βροχή» κάτω από την ανάρτηση, με τους χρήστες…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο