Το παράξενο βίντεο με τα γυάλινα μπουκάλια στις σκάλες με πάνω από 200.000.000 προβολές στο TikTok

Ένας TikToker έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου με ένα παράξενο viral βίντεο με γυάλινα μπουκάλια που κατρακυλούν από μια μαρμάρινη σκάλα. Το πρώτο μπουκάλι που φαίνεται σε ένα βίντεο που ανέβασε την Τρίτη ο χρήστης @rachapotes είναι γεμάτο με κάτι που φαίνεται να είναι πολύχρωμες γυάλινες μπίλιες. Το μπουκάλι θρυμματίζεται μόλις χτυπήσει το δεύτερο σκαλοπάτι.

Η λεζάντα του βίντεο γράφει απλώς «#asmr #asmrsounds #asmrtiktoks». Το ASMR είναι ο όρος για την ευχάριστη αίσθηση που νιώθουν οι άνθρωποι όταν παρακολουθούν ή ακούν διεγερτικά βίντεο και ήχους, σημειώνει η New York Post.

Το b;inteo έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 212 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. «Αυτό το βίντεο με τα γυάλινα μπουκάλια που κατεβαίνουν από τις σκάλες έχει 50 φορές περισσότερες προβολές από το φινάλε του Succession», έγραψε ένα άτομο στο Twitter αναφερόμενο στο τελευταίο επεισόδιο του δράματος του HBO, το οποίο είχε 2,9 εκατομμύρια θεατές στις 28 Μαΐου.

Ένα μπουκάλι σαμπάνιας είναι το επόμενο. «Αυτό το δεύτερο ήταν βίαιο», σημείωσε ένας σχολιαστής.

Το τρίτο αντικείμενο, ένα βάζο με ελιές, έκανε επίσης μεγάλο χαμό, καθώς έσπασε στο πρώτο σκαλοπάτι. Κι ακολουθούν άλλα…

Δύο παρόμοια βίντεο που διαθέτουν περισσότερα από 7,1 εκατομμύρια και 2,2 εκατομμύρια προβολές, αντίστοιχα, έχουν…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο