Το νέο μισογύνικο trend που σοκάρει το TikTok – Άντρες μοιράζονται το πώς θα σκότωναν γυναίκες σε ραντεβού

Μια νέα ανησυχητική τάση στο TikTok θέλει άνδρες να δημοσιεύουν βίντεο με καθαρά μισογύνικο περιεχόμενο στα οποία φαντασιώνονται ότι πραγματοποιούν γυναικοκτονίες σε ραντεβού. Όλα τα βίντεο ακολουθούν μια παρόμοια μορφή, όπου οι άνδρες κοιτάζουν την κάμερά τους, ακούγοντας ένα απόσπασμα από το τραγούδι Lost του Frank Ocean.

Στην οθόνη εμφανίζονται λεζάντες, που περιγράφουν λεπτομερώς τις βίαιες φαντασιώσεις που οι άνδρες λένε ότι θέλουν να πραγματοποιήσουν, και συχνά τελειώνουν με τη λέξη «lol», υποδηλώνοντας ότι υποτίθεται ότι είναι αστείες.

Πολλά από τα βίντεο έχουν πλέον αφαιρεθεί από το TikTok, η οποία λέει ότι δεν επιτρέπει συμπεριφορές μίσους ή βίαιες απειλές κατά ομάδων ή ατόμων.

«Πάμε πικνίκ και βγάζω μαχαίρι για να κόψω φρούτα. Αντ’ αυτού σου κόβω το λαιμό»

Ένα από τα βίντεο, το οποίο έχει πλέον αφαιρεθεί από την πλατφόρμα, δείχνει τον δημιουργό να ποζάρει πίσω από τη λεζάντα, η οποία λέει: «Φανταστείτε ότι πάμε σε ένα χαριτωμένο ραντεβού για πικνίκ και βγάζω ένα μαχαίρι για να κόψω μερικά φρούτα. Αλλά αντ’ αυτού σου κόβω το λαιμό και εσύ απλά πεθαίνεις lol».

Ωστόσο, η Woman’s Aid, μια βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση που αγωνίζεται για τον τερματισμό της ενδοοικογενειακής κακοποίησης κατά των γυναικών και των παιδιών,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο