«Το μέγεθος δεν έχει σημασία» – Το μήνυμα μοντέλου που ζυγίζει 150 κιλά και έχει σχέση με έναν αδύνατο άντρα

Τα αποκαλυπτήρια του νέου της αγοριού έκανε στο TikTok το plus size μοντέλο Alex Aspasia. Κάποιοι βέβαια έβγαλαν χολή για το βίντεο και ο λόγος ήταν ότι η κοπέλα ζυγίζει 150 κιλά και το αγόρι της ήταν αρκετά αδύνατο. «Μην αφήνετε το μέγεθος σας να σας σταματήσει από το να βρείτε κάποιον ξεχωριστό» ήταν το μήνυμά της στο βίντεο, που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 550.000 προβολές.

Η μελαχρινή κοπέλα, που έχει ύψος 1,80 και ζυγίζει 150 κιλά, εμφανίστηκε στο βίντεο σαν άλλη Τζέσικα Ράμπιτ, με ένα σέξι εφαρμοστό φόρεμα και κόκκινα χείλη και δίπλα της ο σύντροφός της με ένα ζευγάρι αυτιά λαγού στο κεφάλι. Το μοντέλο δεν αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν, ούτε πόσο καιρό είναι μαζί, αρκέστηκε μόνο σε ένα φιλί με τον αγαπημένο της.

Αμέσως μόλις ανέβηκε το βίντεο η νεαρή κοπέλα δέχτηκε πολλά θετικά σχόλια, εκδηλώσεις θαυμασμού και αγάπης. «Είσαι θεά, τυχερός αυτός ο άντρας» έγραψε ένας χρήστης. «Τους λατρεύω με το πόσο χαρούμενοι φαίνονται. Αυτοπεποίθηση και ομορφιά σε ένα πανέμορφο ζευγάρι» έγραψε άλλος.

Ωστόσο το βίντεο με τους νέους εραστές έκανε μερικούς θεατές του να απελπιστούν και να θυμώσουν, με μία γυναίκα να σχολιάζει με μελαγχολικό ύφος: «Το μέγεθος με εμποδίζει να βρω…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο