Το καλύτερο δώρο για την Πρωτοχρονιά έχει «όνομα»: HUAWEI MatePad 11

Ο Άγιος Βασίλης εδώ στα… μέρη μας φτάνει την Πρωτοχρονιά, οπότε αν δεν έχετε ακόμη εξορμήσει στα μαγαζιά για το καλύτερο δώρο στους αγαπημένους σας, σας έχουμε το απόλυτο gadget.

Εντάξει, δεν είναι απλά ένα gadget. Είναι ένα tablet που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, ένα δώρο που θα προσφέρει χαμόγελα στους αγαπημένους σας, ειδικά αν είναι λάτρεις της τεχνολογίας, ένα δώρο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε για την επιλογή σας.

Και το όνομα αυτού: HUAWEI MatePad 11! Ένα tablet που… απέχει από τα άλλα, με χαρακτηριστικά που θα ήθελε και ο πιο απαιτητικός χρήστης και με το εκπληκτικό Magnetic Keyboard να προσφέρεται δωρεάν (ε τι γιορτές θα ήταν χωρίς δώρο;), για να μπορείτε να μετατρέψετε το tablet σε laptop!

Δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε tablet. Το HUAWEI MatePad 11 είναι ένα «έξυπνο» πολυεργαλείο που ξεπερνά τα στενά όρια του ορισμού «tablet».

Θέλετε κι άλλα για να πειστείτε ότι είναι το απόλυτο δώρο για τις γιορτές; Καλώς! Change accepted! Το HUAWEI MatePad 11 είναι το πρώτο με refresh rate 120 Hz για εκπληκτικά γραφικά και χειρόγραφες σημειώσεις. Τι σημαίνει αυτό; Ανανέωση σε χρόνο dt για τους… ανυπόμονους και…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο