Το ζευγάρι που περιμένουν να χωρίσει λόγω διαφοράς… βάρους – Τους έδιναν «διορία» μια εβδομάδα και είναι μαζί πέντε χρόνια

Ένα ζευγάρι έχει γίνει viral στο TikTok κι έχει συγκεντρώσει πάνω από 500.000 προβολές, αφού προβάλει τη σχέση του, με πολλούς χρήστες όμως, να αναμένουν να χωρίσουν, γιατί έχουν μεγάλη διαφορά… βάρους.

Συγκεκριμένα, θεωρούν ότι ο Tbell θα χωρίσει τελικά την Dani, μόνο και μόνο επειδή έχει καμπύλες και μάλιστα στέλνουν συχνά μηνύματα, όπου ζητούν να μάθουν το πότε θα τερματιστεί η σχέση τους, σύμφωνα με την thesun.co.uk.

Ο Tbell και η Dani

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι σε βίντεο που ανάρτησαν στη δημοφιλή πλατφόρμα, τους έδιναν «διορία» μια εβδομάδα, αφού θεωρούσαν ότι ο Tbell θα ζητούσε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Νόμιζαν ότι θα άντεχε μόνο μια εβδομάδα με το χοντρό κορίτσι και τελικά πέρασαν πέντε χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η Dani.

«Δείτε μας τώρα», είπε επίσης σε άλλο βίντεο, όπου εμφανίζονται μαζί και ευτυχισμένοι.

Παρόλα αυτά, τα μηνύματα από αρκετούς που ζητούν να χωρίσουν δεν σταματάνε, ενώ η πλειοψηφία εξ αυτών απευθύνονται στον σύντροφο της κοπέλας. «Είσαι ακόμα με το κορίτσι με τις καμπύλες» και «γιατί δεν χωρίζεις μαζί της;», είναι ορισμένα χαρακτηριστικά δείγματα.

Παρόλα αυτά, οι ίδιοι δεν πτοούνται, ενώ στέλνουν και μήνυμα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο