Το ζευγάρι που θεωρούν ψεύτικο λόγω… εμφάνισης – «Πρέπει να είναι πραγματικά πλούσιος»

Ένα ζευγάρι μπορεί να έχει γίνει viral στο TikTok με τα βίντεο που ανεβάζει από την καθημερινότητα του, όμως έχει συγκεντρώσει πολλά πικρόχολα σχόλια, τα οποία θεωρούν πως ο δεσμός είναι ψεύτικος.

Σύμφωνα με την nypost.com, η Eva Martz που είναι από τις Φιλιππίνες ζει στις ΗΠΑ μαζί με τον σύζυγο της James και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει. Η ίδια λοιπόν, διαχειρίζεται τον λογαριασμό στο TikTok, που ανεβάζει βίντεο από την καθημερινότητα της.

Ορισμένοι χρήστες λοιπόν, αναφέρουν ότι η Eva είναι με τον James για οικονομικό όφελος, καθώς θεωρούν «ασύμβατη» την εξωτερική τους εμφάνιση.

Η Eva Martz και ο James

«Πρέπει να μένεις μαζί του για τα μετρητά, γιατί σίγουρα δεν είναι το πρόσωπό του», ανέφερε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος διερωτήθηκε «πόσα χρήματα πληρώνεσαι;», με ακόμα ένα άτομο να προσθέτει πως «πρέπει να είναι πραγματικά πλούσιος».

Μάλιστα, ορισμένοι πήγαν ένα βήμα παραπέρα, αφού ανέφεραν ότι ο γάμος αυτός έγινε για να πάρει πιθανώς η Eva Martz βίζα για να μπορέσει να μείνει στις ΗΠΑ.

Παρόλα αυτά, δεν αντιμετωπίζουν όλοι οι χρήστες με τον ίδιο τρόπο την συγκεκριμένη σχέση, με ορισμένους να αναφέρουν ότι το ζευγάρι δεν…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο