Το ενοχλητικό βουητό στο μπάνιο τους ήταν μία τεράστια κυψέλη 2 μέτρων πίσω από το ντους

Μία ειδικός στην αφαίρεση μελισσών από τις ΗΠΑ κατάφερε να κάνει τις τρίχες 3,3 χρηστών του TikTok να σηκωθούν όταν δημοσίευσε ένα βίντεο με το σοκαριστικό εύρημα σε μπάνιο πελάτη της. Συγκεκριμένα ανταποκρίθηκε σε κλήση σε σπίτι στην St. Petersburg στη Φλόριντα και ανακάλυψε μια κυψέλη ύψους πάνω από 2 μέτρα πίσω από τον τοίχο του ντους στο μπάνιο.

«Έμεινα έκπληκτη όταν άρχισα να σκάβω πίσω από τον τοίχο του ντους», ανέφερε η αυτοαποκαλούμενη «εραστής των μελισσών» Elisha Bixler στο κλιπ που έχει γίνει viral.

Η Bixler, η οποία διευθύνει τη μελισσοκομική εταιρεία «How’s Your Day Honey», ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα ορισμένων ιδιοκτητών σπιτιών που είχαν πολιορκηθεί από τις μέλισσες στην St. Petersburg μοιράστηκε με τους ακολούθους της τι συνέβη όταν άρχισε να σκάβει τους τοίχους.

Το αδιάκοπο βουητό και οι τυχαίες μέλισσες που ξέφευγαν στο μπάνιο

Σύμφωνα με το βίντεο, οι ένοικοι είχαν βαρεθεί να ακούνε το αδιάκοπο βουητό και τις τυχαίες μέλισσες που «ξέφευγαν από τον τοίχο όποτε χρησιμοποιούσαν το μπάνιο». Δεν ήξεραν ότι ο τοίχος του μπάνιου τους φιλοξενούσε μια τεράστια κηρήθρα.

Το συνοδευτικό βίντεο δείχνει την τεράστια κυψέλη «μήκους 2 και πλέον μέτρων».

«Κοιτάξτε όλο αυτό το μέλι», αναφωνεί η…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο