Το «ενοχλητικό» βίντεο με τον χορό με μπικίνι μπροστά στον πατριό της προκάλεσε σκληρά σχόλια

Μια influencer και επιχειρηματίας πέρασε στην αντεπίθεση μετά την ανάρτηση ενός βίντεο, στο οποίο φαίνεται να χορεύει με μπικίνι μπροστά στον πατριό της, το οποίο χαρακτηρίστηκε «ενοχλητικό» από αρκετούς. Η Karina Irby, η οποία ζει στο Κουίνσλαντ, ανάρτησε το βίντεο στο TikTok και είδε αμέσως τα σκληρά σχόλια να πέφτουν βροχή.

Η 32χρονη είναι γνωστή για την ανάρτηση «αληθινών» φωτογραφικών του σώματός της στους 1,2 εκατομμύρια ακολούθους της και συχνά τα βάζει με τα τρολ, που κάνουν άσχημα σχόλια για το κορμί της. Στο συγκεκριμένο βίντεο η κοπέλα χορεύει με ένα τραγούδι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, φορώντας ένα μπικίνι που έχει σχεδιάσει η ίδια.

Ο πατριός της, επίσης με μαγιό, βρίσκεται πίσω της.

Το βιντεάκι όμως δέχτηκε σφοδρή κριτική, κάτι που έκανε την Karina να απαντήσει, λέγοντας στο news.com.au πως βρήκε «χαζές» τις αντιδράσεις.

«Ό,τι και να κάνεις σήμερα στα social media, κάποιος θα βρει πάντα κάτι να σε ρίξει ή σε αυτή την περίπτωση, να προβάλλει τις ανασφάλειές του ή τα θέματά του σε σένα», είπε και συνέχισε: «σε αυτή την περίπτωση τα γεγονότα είναι πολύ ξεκάθαρα. Ο πατριός μου και εγώ έχουμε μια τέλεια, φυσιολογική σχέση. Έχουμε και οι δύο καλή αίσθηση του…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο