Το γράμμα ενός 8χρονου κοριτσιού στον Άγιο Βασίλη που έφερε δάκρυα σε πολλούς – «Ίσως θα έπρεπε να μιλάμε για αυτό»

Αυτό που θέλει για τα Χριστούγεννα είναι… να έχει περισσότερους φίλους. Η καρδιά της Suzy Boliver, μητέρας της 8χρονης, ράγισε όταν είδε το γράμμα με τη λίστα των δώρων που ήθελε η κόρη της από τον Άγιο Βασίλη.

Η λίστα συμπεριλάμβανε κι άλλα πράγματα, όπως ένα Apple Pencil και ένα iPhone, όμως στο τέλος της το κορίτσι ζητούσε από τον Άγιο Βασίλη «περισσότερους φίλους» και «λιγότερο bullying σε εμένα».

Η Boliver ανάρτησε τη λίστα σε ένα βίντεο στο TikTok, το οποί έχει συγκεντρώσει 3,8 εκατομμύρια views και 201.300 likes. Η ίδια ομολόγησε ότι αρχικά δεν σκόπευε να τη δημοσιεύσει. «Δεν θα το αναρτούσα, αλλά ξέρετε κάτι… έτσι είναι να είσαι 8 ετών το 2022 και ίσως θα έπρεπε να μιλάμε για αυτό», έγραψε η μητέρα.

Η μητέρα ανέφερε ότι «η καρδιά της βούλιαξε», ενώ το γράμμα συγκίνησε και πολλούς σχολιαστές. «Διδάσκω σε δημοτικό, αυτό μου ραγίζει την καρδιά», έγραψε κάποιος.

«Πρέπει να κάνουμε κάτι για το bullying. Μας παίρνει υπερβολικά πολύ χρόνο», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

«Κάνει την καρδιά μου να πονάει», ανέφερε κάποιος, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Με κάνει να θέλω να μη στείλω τα παιδιά μου σε δημόσιο σχολείο. Τόσο λυπηρό».

«Αυτό…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο