Το… αταίριαστο ζευγάρι και τα αγενή σχόλια – «Πρέπει να είσαι πλούσιος ή προικισμένος»

Ένα ζευγάρι στο TikTok ισχυρίζεται ότι δέχεται πολλά σκληρά σχόλια από τότε που άρχισε να αναρτά βίντεο, με τους σχολιαστές να υποστηρίζουν ότι το κορίτσι είναι πολύ όμορφο για εκείνον. Το ζευγάρι, που ονομάζεται Will και Katiana, έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 3 εκατομμύρια followers από τότε που άρχισε να ανεβάζει τα χιουμοριστικά βίντεο.

Δεν αποδέχονται όμως όλοι οι TikTokers την 4χρονη σχέση τους. Την περασμένη εβδομάδα, το νεαρό ζευγάρι ανάρτησε ένα βίντεο, αποκαλύπτοντας τα αγενή σχόλια που δέχεται. «Πλούσιος ή προικισμένος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο», σχολίασε κάποιος.

«Πόσο σε πληρώνει;», αναρωτήθηκε κάποιος άλλος, θεωρώντας ότι το κορίτσι θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για τον σύντροφό του μόνο για τα χρήματα.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι πάντως που τους υποστήριξαν. «Όλοι οι άντρες στα σχόλια δεν συνειδητοποιούν ότι οι γυναίκες δεν είναι τόσο εμμονικές με την εμφάνιση», ανέφερε ένα σχόλιο. «Είστε αξιολάτρευτοι και σας εύχομαι τα καλύτερα».

«Εγώ πιστεύω ότι ο τύπος είναι ωραίος, δεν θα πω ψέματα», ανέφερε ένα άλλο σχόλιο.

Και ο ίδιος ο Will όμως φαίνεται να μην πιστεύει ότι είναι σε σχέση με την Katiana. Σε ένα βίντεο, που συγκέντρωσε περισσότερα από 13 εκατομμύρια views, ανάρτησε μια παλιά του φωτογραφία με το μήνυμα: «Ο 12χρονος…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο