Τον έπιασε να φιλιέται με άλλη σε μπαρ – Γιατί δίχασε το viral βίντεο με πάνω από 20 εκατομμύρια views

Ένα βίντεο προκαλεί… διαμάχη στα social media. Σε αυτό φαίνεται ένας άντρας να «πιάνεται» από τη φερόμενη ως κοπέλα του την ώρα που φιλιέται με μια άλλη γυναίκα. Το βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok και έχει γίνει viral.

Οι εικόνες αναρτήθηκαν στον λογαριασμό @oldrowofficial και έχουν ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια views, διχάζοντας του σχολιαστές, σύμφωνα με τη New York Post.

Το βίντεο, το οποίο φέρεται να έχει τραβηχτεί στο Νάσβιλ των ΗΠΑ, ξεκινά με τον άντρα να φιλιέται με μια γυναίκα που είναι σε ένα bachelorette πάρτι και φορά μια ροζ κορδέλα. Αυτό που αρχικά φαίνεται ως κάτι αθώο, εξελίσσεται τελικά σε διαμάχη καθώς μια άλλη γυναίκα εμφανίζεται και αρχίζει να φωνάζει στον άντρα.

«Έχει κοπέλα; Ω Θεέ μου», λέει μια κοπέλα από την παρέα. Κι άλλοι στο μπαρ μένουν έκπληκτοι, με την «απατημένη» να φεύγει τελικά από το μαγαζί.

Η κοπέλα που φιλιόταν με τον άντρα μοιάζει επίσης έκπληκτη, καθώς επιστρέφει στις φίλες της. «Έχει κοπέλα;», ακούγεται να ρωτά μια από τις φίλες της, με εκείνη να ανασηκώνει τους ώμους της.

«Κανόνας Νο1: Ποτέ μην κάνεις απιστία. Κανόνας Νο 2: Αν πρόκειται να το κάνεις, μην το κάνεις όταν το άλλο πρόσωπο είναι στον…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο