Της ζήτησε να μοιραστούν τον λογαριασμό στο πρώτο ραντεβού – Η αντίδρασή της χαρακτηρίζεται απάτη από κάποιους

Στο πρώτο τους ραντεβού, της ζήτησε να μοιραστούν τον λογαριασμό. Η… ριψοκίνδυνη κίνηση θα μπορούσε να αποδειχθεί καταστροφική, αλλά φαίνεται ότι στο τέλος απέδωσε, καθώς το ζευγάρι είναι σήμερα ακόμη μαζί.

Ο χρήστης του TikTok Robby, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα @Thesephew στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές με το βίντεο των έξι δευτερολέπτων του από τότε που το δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα.

Ο ίδιος και η σύζυγός του χορεύουν στο κλιπ, αφήνοντας το συνοδευτικό λευκό κείμενο να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες της πρώτης τους συνάντησης.

«Στο πρώτο μας ραντεβού της ζήτησα να μοιραστούμε τον λογαριασμό», έγραφε το μήνυμα. «Συμφώνησε, αλλά στη συνέχεια, αφού πληρώσαμε, πήρε το τηλέφωνό μου όταν ήμουν στην τουαλέτα και έστειλε με Venmo το μισό ποσό από τον λογαριασμό πίσω στον εαυτό της».

«Έγραψε: “Τα πραγματικά κορίτσια δεν μοιράζονται τον λογαριασμό”. Από τότε είμαστε μαζί».

Στην ενότητα των σχολίων του βίντεο, οι TikTokers τον κατακεραύνωσαν για την τακτική του στο πρώτο ραντεβού και την αξιοσημείωτη αντίδραση της γυναίκας του.

Ένας έγραψε: «Εγώ θα το είχα τελειώσει εκεί. Κυριολεκτικά διέπραξε απάτη και πήγατε σε δεύτερο ραντεβού».

«Μπα… το να ζητάς να μοιραστείς…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο