Της ζήτησε να γίνει το κορίτσι του μπροστά σε 120 άτομα και η «χυλόπιτα» που δέχτηκε κάνει θραύση στο TikTok

Τι μπορεί να πάει στραβά όταν κάποιος αποφασίζει να διακόψει το μάθημα και τον καθηγητή για να ζητήσει από μία κοπέλα να «γίνει το κορίτσι του»; Φυσικά και τα πάντα. Εδώ είναι πραγματική ζωή, όχι teen movie. Έτσι όταν ένας νεαρός αποφάσισε να κάνει το τολμηρό βήμα δεν περίμενε ότι θα γίνει ρεζίλι μπροστά σε περισσότερα από 100 άτομα.

Ένα βίντεο του TikTok από τον χρήστη, Βικ Τοντάρο δείχνει έναν άντρα γονατισμένο και να μιλά με μια από τις μαθήτριες, που κάθεται στο θρανίο της. Καθώς σκύβει, αρχίζει να εξηγεί στη γυναίκα γιατί της αρέσει: «Έχεις όλο το πακέτο. Πρόσωπο, εμφάνιση, προσωπικότητα, είναι όλα εκεί. Κανείς σε αυτή την τάξη δεν έχει αυτό που έχεις εσύ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο άνδρας σηκώνει το βλέμμα του για να ζητήσει συγγνώμη από κάποιον, ο οποίος φαίνεται να είναι ο καθηγητής και είπε ότι «απλώς έπρεπε να το κάνει αυτό» επειδή η κοπέλα «έδειχνε πολύ όμορφη». Το άτομο που ακούγεται από το βάθος έδωσε «20 ακόμη δευτερόλεπτα» στο νεαρό.

Έπρεπε να το σκεφτεί καλύτερα

«Λοιπόν, με αυτά τα λόγια, θέλω να γίνεις η κοπέλα μου» της είπε. Η απάντηση αποκαρδιωτική (για εκείνον): Το «όχι» της κοπέλας και η

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο