Την προσλαμβάνουν γυναίκες για να ξεσκεπάσει τις απιστίες των αντρών τους – Πώς έπεσαν 1.000 άτομα στην παγίδα της

Είμαι μία σέξι ερευνητής ή αλλιώς «love rat», δηλώνει η Madeline Smith και εξηγεί πώς θα καταλάβεις αν ο σύντροφός σου σε απατά. Η συγκεκριμένη γυναίκα προσλήφθηκε από αρκετές κυρίες για να δοκιμάσουν την πίστη του άντρα τους και έχει αποκαλύψει 1.000 άπιστα άτομα από τότε που ξεκίνησε τις υπηρεσίες της. Χρησιμοποιεί διάφορους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αριθμούς τηλεφώνου για να «τσακώσει» άπιστους άντρες.

Εμπνευσμένη από το τηλεοπτικό σόου «Cheaters», ηMadeline Smith αποφάσισε ότι θα μπορούσε να στείλει μήνυμα σε άντρες των οποίων οι σύντροφοι πιστεύουν ότι είναι άπιστοι. Στη συνέχεια, η 30χρονη περιμένει να δει αν θα πέσουν στην παγίδα της. «Υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι ανδρών και ξέρω ακριβώς πώς να παίξω τον καθένα – έξυπνοι, ανόητοι τύποι, ύποπτοι τύποι», είπε η Smith, η οποία δημοσιεύει τακτικά το μπούστο της στο TikTok, όπου έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 87.000 ακόλουθους και 1,5 εκατομμύριο likes. «Νιώθω ότι πολλά από αυτά είναι διαισθητικά», πρόσθεσε. «Μπορώ να κοιτάξω ένα προφίλ και να γνωρίσω αμέσως την προσωπικότητα ενός άντρα» είπε.

Οι γυναίκες που έχουν αμφιβολίες επικοινωνούν με τη Smith για τις υπηρεσίες της, μέσω μιας ηλεκτρονικής φόρμας και δίνουν πληροφορίες για την περίπτωσή τους αλλά και καθοδήγηση…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο