Την περνούν για 12χρονη κι εκείνη έχει παιδί τριών ετών – Τα viral βίντεο της νεαρής μαμάς

Δύσκολα πιστεύει κανείς την ηλικία αυτής της μαμάς. Η νεαρή Shae εξήγησε σε διάφορα viral βίντεο στο TikTok ότι πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι είναι 12 ετών – παρά το γεγονός ότι έχει έναν 3χρονο γιο που ονομάζεται Noah.

Σε ένα παλιότερο κλιπ που ήρθε ξανά στην επιφάνεια, δείχνει το μικρό της παιδί, γράφοντας: «Γέννησες τον γιο σου στα 17, οπότε τώρα θα γίνεις η νεαρή καυτή μαμά στο σχολείο».

Οι σχολιαστές σοκαρίστηκαν και υποστήριξαν ότι έμοιαζε με μικρό κορίτσι. Ωστόσο, η Shae αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα είναι 21 ετών.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι πάνω από 14», έγραψε ένα άτομο. Άλλοι δεν ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με την επιλογή της ζωής της, να γίνει μητέρα από τόσο νεαρή ηλικία. «Λυπηρό ειλικρινά», παρατήρησε κάποιος.

Σε ένα άλλο βίντεο, η Shae παραδέχτηκε ότι οι άνθρωποι συχνά την κοιτάζουν περίεργα όταν είναι έξω με τον Noah. Ωστόσο, οι επικριτικές εκφράσεις του προσώπου τους δεν την ενοχλούν.

«Εμείς να μπαίνουμε σε ένα μαγαζί γνωρίζοντας ότι όλοι θα μας κοιτάζουν επειδή μοιάζω 12 με τατουάζ και έχω ένα τρίχρονο παιδί που με φωνάζει “μαμά”», έγραψε σε μια άλλη ανάρτηση.

«Ο Noah ρώτησε ευθέως τους ανθρώπους γιατί μας κοιτάζουν», έγραψε στη λεζάντα της…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο