Την έπιασαν στο αεροδρόμιο με κάτι παράξενο – Το sex toy και το περιεχόμενό του σήμαναν συναγερμό

Μια φοιτήτρια Νομικής από την Αυστραλία μπήκε σε μπελάδες καθώς περνούσε από την ασφάλεια αεροδρομίου, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε ένα sex toy, μέσα στο οποίο είχε βάλει τις… στάχτες του νεκρού συντρόφου της, όπως λέει η ίδια σε ένα viral βίντεο στο TikTok.

Η 23χρονη Sarah Button επρόκειτο να επιβιβαστεί σε πτήση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όταν σήμανε συναγερμός. «Πήραν εμένα και τη φίλη μου στην άκρη χωρίς να δώσουν πολλές εξηγήσεις», σημειώνει, προσθέτοντας ότι αναγκάστηκε να καλέσει τον πατέρα της για να ζητήσει βοήθεια από την πρεσβεία της Αυστραλίας.

Η Button, το βίντεο της οποίας στο Tiktok έχει συγκεντρώσει 4,9 εκατομμύρια views από την Πέμπτη, ανέφερε ότι ο νεκρός σύντροφός της τής έδωσε το sex toy ως ένα αστείο δώρο πριν από τον θάνατό του, σύμφωνα με τη New York Post.

«Αρχικά προοριζόταν ως ένα αστείο. Ειλικρινά είναι το πιο αστείο πράγμα που έκανε ποτέ, θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με αυτό».

«Μου αρέσει επίσης που τον παίρνω μαζί μου σε μέρη όπου είχαμε ονειρευτεί να πάμε», προσθέτει.

Η ασφάλεια του αεροδρομίου όμως ανησύχησε και δεν γελούσε καθόλου. «Τους εξήγησα τι ήταν, ήταν όμως μια γυναίκα εργαζόμενη που δεν καταλάβαινε και οι άντρες…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο