«Τελείωσα με τους άντρες, είναι τόσο αηδιαστικοί»: Το ξέσπασμα γυναίκας για τα ραντεβού που εκνεύρισε αρκετούς

«Τελείωσα με τους άντρες» είπε μια γυναίκα από τη Μελβούρνη μετά από ένα αποτυχημένο πρώτο ραντεβού και δίχασε στους χρήστες στα social media, με ορισμένους να επισημαίνουν ότι «περιμένει πάρα πολλά». Η Tasia Taderera ανάρτησε ένα βίντεο μετά το ραντεβού της, το οποίο είδαν πάνω από ένα εκατομμύριο φορές οι χρήστες στο TikTok την περασμένη εβδομάδα.

Σε αυτό λέει ότι ο άντρας «αγόρασε ένα ποτό» προτού την ανακρίνει για δύο ολόκληρες ώρες. «Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Τελείωσα με τους άντρες. Είναι τόσο αηδιαστικοί» λέει στο βίντεο.

«Κοιτάξτε με, πηγαίνετέ με για δείπνο. Μην προσπαθείτε να πάρετε όλες αυτές τις πληροφορίες από εμένα σε ένα ποτό που δεν θέλετε να πληρώσετε όταν είμαι τόσο όμορφη», συνέχισε.

Μιλώντας σε μια φίλη της, η Taderera πρότεινε να γίνεται αξιολόγηση των αντρών στο τέλος κάθε ραντεβού προκειμένου να… γίνουν καλύτεροι.

«Δεν έχω πλέον χρόνο για εκείνους», συνέχισε η νεαρή γυναίκα.

Δεν συμφώνησαν πάντως μαζί της πολλοί άντρες, οι οποίοι την κατηγόρησαν ότι οι προσδοκίες της είναι εξαιρετικά μεγάλες. «Πήγες και είχες λάθος προθέσεις. Γνώρισέ τον πρώτα», σχολίασε κάποιος.

«Αν το αξίζεις πραγματικά, θα πάει σε δείπνο μαζί σου, αλλά όχι στο πρώτο ραντεβού», σημείωσε ένας άλλος.

«Κι εκείνη…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο