Τα iPhone 13 μόλις κυκλοφόρησαν! Ποιο θα κάνεις δικό σου;

Η στιγμή που περίμενες έφτασε! Τα νέα iPhone 13 είναι πλέον διαθέσιμα στην ελληνική αγορά! Η φετινή γκάμα αποτελείται από 4 μοντέλα και καθένα καλύπτει διαφορετικές απαιτήσεις. Η επιλογή ανάμεσά τους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πριν πατήσεις το πλήκτρο «Προσθήκη στο καλάθι» λοιπόν, ας δούμε αναλυτικά τα προτερήματα κάθε συσκευής, για να επιλέξεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει!

iPhone 13 & iPhone 13 Mini Specs

Θα ξεκινήσουμε από τα iPhone 13 και iPhone 13 Mini. Ένας από τους βασικούς λόγους για να τα αποκτήσεις είναι το προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας με το οποίο εξοπλίζονται. Η Apple αναβάθμισε σημαντικά τον wide αισθητήρα των δύο συσκευών, προσθέτοντας σε αυτόν την τεχνολογία Sensor Shift. Η βασική κάμερα μπορεί, επίσης, να συλλέξει πολύ περισσότερο φως, αποδίδοντας έτσι πολύ καλύτερες εικόνες σε κάθε συνθήκη φωτισμού.

Ένας ακόμα λόγος για να αποκτήσεις τα νέα iPhone 13 και iPhone 13 Mini είναι ο επεξεργαστής τους. Ο AppleA15 Bionic είναι ο ταχύτερος επεξεργαστής σε smartphone σήμερα. Η ταχύτητα όμως δεν είναι ο μόνος παράγοντας στον οποίο παίρνει άριστα. Ο A15 Bionic διαχειρίζεται την ενέργεια πολύ πιο αποδοτικά,αυξάνοντας την αυτονομία των νέων μοντέλων. Τέλος, τα iPhone 13 και iPhone 13 Mini απευθύνονται και σε όσους δεν…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο