Τα 2+1 ανατριχιαστικά μυστικά που διαθέτει κάθε κρουαζιερόπλοιο – Πρώην εργαζόμενη αποκαλύπτει

Τα κρουαζιερόπλοια είναι πλωτά ξενοδοχεία με πολλές ανέσεις, όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν πισίνα, γυμναστήριο, ακόμα και κινηματογράφο. Παρόλα αυτά, έχουν και ορισμένα δωμάτια που δεν είναι προσβάσιμα από το ευρύ κοινό και συνήθως είναι «κρυμμένα», καθώς προκαλούν ανατριχίλα.

Σύμφωνα με την the-sun.com, η Αυστραλή TikToker Lauren που εργαζόταν ως υπάλληλος σε κρουαζιερόπλοιο, ανέβασε στο λογαριασμό που διατηρεί στο TikTok ένα βίντεο και αποκάλυψε τους δύο «ανατριχιαστικούς μυστικούς χώρους» που διαθέτουν τα συγκεκριμένα πλοία.

«Υπάρχουν μερικά τρελά πράγματα για τα κρουαζιερόπλοια που μπορεί να μην γνωρίζετε ως επιβάτες», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι τα κρουαζιερόπλοια διαθέτουν πάντα ένα νεκροτομείο, σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα, ώστε να μην χρειαστεί το πλοίο να πιάσει αμέσως στεριά.

Η Αυστραλή TikToker Lauren

«Είναι κάπως ανατριχιαστικό, υπάρχει νεκροτομείο στο πλοίο», είπε και πρόσθεσε ότι «όταν εργαζόμουν σε ένα κρουαζιερόπλοιο, στην πραγματικότητα είδα ένα πτώμα να βγαίνει από το νεκροτομείο». «Προφανώς είχαν μια κάλυψη, αλλά αυτό από μόνο του είναι τόσο ανατριχιαστικό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, τόνισε ότι η κατάσταση μπορεί να ήταν αντιμετωπίσημη και να μην είχε προκληθεί πανικός στους επιβάτες ή το πλήρωμα, παρόλα αυτά σκέφτηκε «να σταματήσει να εργάζεται σε κρουαζιερόπλοιο», μετά…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο