Τα 12 παιδιά της τρώνε μέσα από μια μικρή πλαστική πισίνα – Την αποκαλούν «άθλια» και τρελή»

Ταΐζω τα 12 παιδιά μου σε μια πισίνα για μωρά και μου λένε ότι είμαι «κακή» και «τρελή», λέει μια γυναίκα από τις ΗΠΑ που υποστηρίζει πως αυτό είναι ένα μέσο οικογενειακό σνακ…

Πιο συγκεκριμένα, η μαμά έδωσε στα παιδιά της με μια πιατέλα με νάτσος εμπνευσμένη από το Tex-Mex — με τσιπς τορτίγια, κιμά, σάλτσα τυριού, λαχανικά και μια κρέμα γάλακτος, όπως φαίνεται σε βίντεο που είναι πλέον viral… Το παράξενο είναι πως σέρβιρε το φαγητό στα παιδιά της σε μια μικρή πισίνα, και γι αυτό οι μισητές λένε ότι είναι εντελώς «τρελή». « Το σνακ αναβαθμίστηκε σε #NachoPool», έγραψε η 42χρονη πολύτεκνη, Alicia Dougherty, από τη Νέα Υόρκη, στη λεζάντα του συγκεκριμένου βίντεο που το ανέβασε στο TikTok και πρόσθεσε: «Nacho pool party για τα 12 παιδιά μου». Tο βίντεο, συγκέντρωσε πάνω από 1,9 εκατομμύρια προβολές.

Η Dougherty – η οποία μαζί με τον σύζυγό της, τον 44χρονο Josh, μεγαλώνει μια οικογένεια βιολογικών και υιοθετημένων παιδιών ηλικίας από 4 έως 17 ετών, φτιάχνει το ορεκτικό ρίχνοντας πολλά σακουλάκια με τσιπς τορτίγιας στη μικρή πισίνα και μετά τα «πνίγει» με γαρνιτούρες.

Το σύντομο κλιπ τελείωσε με τα παιδιά της να αρπάζουν…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο