Τα μελλοντικά foldable της Samsung ίσως έχουν υποδοχή S Pen

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Z Fold4 τον περασμένο Αύγουστο με υποστήριξη για το S Pen, αλλά χωρίς αντίστοιχη υποδοχή όπως το Galaxy S22 Ultra.

Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει με τα μελλοντικά foldable smartphone της Samsung, αφού, σε μια συνάντηση με τους προμηθευτές της τον περασμένο μήνα, η Samsung επιβεβαίωσε ότι η έλλειψη ειδικής υποδοχής γραφίδας στη σειρά Galaxy Z Fold είναι μία από τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν για να γίνει η σειρά πιο δημοφιλής.

Ο τεχνολογικός κολοσσός είχε αρχικά σχεδιάσει να συμπεριλάβει μια υποδοχή S Pen στο Galaxy Z Fold4 και ήθελε επίσης  να το εξοπλίσει με flagship κάμερες, αλλά δεν κατάφερε να το κάνει λόγω περιορισμών βάρους και πάχους.

Η Samsung θέλει να φέρει βελτιώσεις και στους δύο αυτούς τομείς για να κάνει τη σειρά Fold πιο δημοφιλή και να κάνει τα foldable της πιο ελαφριά, λεπτότερα και πιο ανθεκτικά. Παράλληλα, θέλει να αναπτύξει λογισμικό που ταιριάζει στην αναλογία οθόνης 4: 3 της σειράς Fold και να μειώσει το τσάκισμα της οθόνης για καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Σε άλλα νέα, η Samsung είπε στους προμηθευτές της ότι αναμένει ότι η αγορά των foldable smartphone θα έχει CAGR έως και…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο