Τα μαλλιά που εξείχαν από το πορτ μπαγκάζ, οι πανικόβλητες κλήσεις και τα γέλια των αστυνομικών

Τα μαλλιά που κρέμονταν από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου μιας γυναίκας από το Οχάιο των ΗΠΑ προκάλεσαν πανικόβλητες κλήσεις στους αστυνομικούς, καθώς πολίτες που είδαν την εικόνα φοβήθηκαν ότι επρόκειτο για απαγωγή ή δολοφονία.

«Χριστέ μου, αυτή είναι η περούκα μου!», αναφώνησε τρομοκρατημένη η Toria Townsend όταν η αστυνομία χτύπησε την πόρτα της στο Massillon, όπως μετέδωσε την Τετάρτη το WJW-TV.

Οι δύο αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν, στη συνέχεια ξέσπασαν σε γέλια καθώς η αμήχανη 30χρονη κοινωνική λειτουργός, λέγοντας «περιμένετε», έτρεχε να πάρει την περούκα της.

Το περιστατικό της 13ης Ιουνίου καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας και αργότερα αναρτήθηκε στο TikTok, όπου έγινε viral.

Η Townsend δήλωσε στο σταθμό ότι είχε την αίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά κατά τη διάρκεια της 45λεπτης διαδρομής της στο σπίτι με το Kia sedan της. Στη βιασύνη της να φτάσει στο σπίτι, πέταξε την περούκα στο πορτμπαγκάζ και την ξέχασε, εξήγησε.

Αλλά κάπου στη διαδρομή, ένας θορυβημένος πολίτης τράβηξε μια φωτογραφία των μαλλιών που κρέμονταν από το πορτ μπαγκάζ μαζί με την πινακίδα κυκλοφορίας και την έστειλε στην αστυνομία.

«Ο κόσμος συνέχισαν να με κοιτάζουν περίεργα. Έλεγα: “Γιατί όλοι ξύπνησαν από…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο