Τα καλύτερα laptops για κάθε χρήση

Το laptop έχει εξελιχθεί στην πλέον ευέλικτη και χρήσιμη συσκευή της καθημερινότητάς μας.

Με το workfrom home να κερδίζει διαρκώς έδαφος και την ανάγκη για ενημέρωση, ψυχαγωγία και επικοινωνία να είναι ισχυρότερη από ποτέ, ο φορητός υπολογιστής έχει τη δυνατότητα να προσαρμοστεί άψογα στο lifestyle μας, ικανοποιώντας κάθε μας επιθυμία.

Εξαιρετικά συμπαγή, με οθόνες ικανές να προσφέρουν εμπειρίες θέασης που θα ζήλευαν μέχρι κι οι ακριβότερες τηλεοράσεις και με τεχνικά χαρακτηριστικά που συγκρίνονται με desktop, τα laptops του σήμερα έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν σε κάθε ρόλο, προσφέροντας πλέον ακόμα καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης.

Τι θα ‘λεγες να βλέπαμε τα καλύτερα ανά κατηγορία και ανάγκη;

Laptops για designers

Apple MacBook Pro 16” MK1H3GR/A (M1 Max/32GB/1TB/M1 Max)

Το όνειρο κάθε designer! Η παραπάνω πρόταση αρκεί για να περιγράψει πλήρως το MacBook Pro MK1H3GR/A, την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια των επαγγελματικών φορητών συστημάτων της Apple. Με επεξεργαστή M1 Max δέκα πυρήνων και 32 GB μνήμης, προσφέρει τέλεια απόδοση, ακόμα και κατά τις πιο δύσκολες καταστάσεις multitasking ή την επεξεργασία μεγάλων αρχείων. Η αντιθαμβωτική οθόνη LiquidRetina XDR των 16 ιντσών προσφέρει συγκλονιστικές εικόνες με μεγάλο δυναμικό εύρος και αναλογία αντίθεσης, ενώ ο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο