Ταραχή σε διάσημη ομάδα Μορμόνων στο TikTok: 28χρονη influencer αποκάλυψε ότι έκανε swinging με όλα τα μέλη

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίζεται στα social media των ΗΠΑ και πρωταγωνιστεί μια influencer που είναι Μορμόνος και μέσω του TikTok αποκάλυψε ότι έκανε swinging με άλλα μέλη της αίρεσης, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα η ίδια να πάρει διαζύγιο και να προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις στη συγκεκριμένη θρησκευτική οργάνωση.

Σύμφωνα με την nypost.com, πρόκειται για την Taylor Frankie Paul που ήταν παντρεμένη με τον Tate Paul και ανήκαν στην αίρεση των Μορμόνων, με την 28χρονη να είναι influencer και μέλος της δημοφιλούς ομάδας του TikTok, MomTok, στην οποία συμμετέχουν μόνο Μορμόνοι.

Η ίδια λοιπόν, κατά την διάρκεια ενός live στο TikTok αποκάλυψε ότι έκανε swinging με όλα τα μέλη του συγκεκριμένου γκρουπ, κάτι που αρχικά θεωρήθηκε αστείο, όμως στη συνέχεια οδήγησε σε ένα «κυνήγι μαγισσών», με την ίδια να χωρίζει από την σύζυγο της.

Πλέον, ζει μαζί με τα παιδιά της σε άλλο σπίτι, είναι ένα βήμα πριν κλείσει τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, ενώ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το περιστατικό σχολιάζεται ως ένα από τα πιο καυτά σκάνδαλα που αφορούν την πολυγαμική αίρεση των Μορμόνων.

Η «απελευθέρωση» που οδήγησε στο χάος

Αρχικά,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο