Τέσσερα από τα πιο δημοφιλή hack για τέλεια φρύδια

Όπως ήδη γνωρίζετε, το TikTok είναι γεμάτο με έξυπνα hacks μακιγιάζ και μπορείτε να βρείτε ένα για κάθε μέρος της ρουτίνας ομορφιάς σας που μπορείτε να φανταστείτε. Εάν αναζητάτε τρόπους για την περιποίηση των φρυδιών, λοιπόν, υπάρχουν πολλά κόλπα από τα οποία μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες και έμπνευση.

Φρύδια

Το να «γεμίσεις» τα φρύδια σου δεν είναι εύκολο. Όμως, τα έξυπνα κόλπα που μοιράζονται κατά καιρούς οι χρήστες του TikTok αποδεικνύονται άκρως λειτουργικά. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε δημιουργικές και εύκολες συμβουλές, ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε τη ρουτίνα ομορφιάς των φρυδιών σας.

Χρησιμοποιήστε το highlighter για να τονίσετε το σχήμα των φρυδιών σας

Μόλις ολοκληρώσετε τον καθορισμό των φρυδιών σας, η makeup artist Logan Gabrielle προτείνει να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό πινέλο για να εφαρμόσετε το αγαπημένο σας highlighter κάτω από το τόξο για ένα διακριτικό φωτεινό αποτέλεσμα. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι μία μικρή ποσότητα είναι αρκετή και έχει μεγάλη διάρκεια.

Χρησιμοποιήστε σκιές ματιών και μικκυλιακό νερό (micellar water)

Για αυτό το hack θα χρειαστείτε απλώς μια σκιά ματιών που να ταιριάζει με το χρώμα των φρυδιών σας και λίγο micellar water. Η δημιουργός SlayByJess χρησιμοποιεί ένα πινέλο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο