Συνεργασία BestPrice & BoxNow: Καινοτόμος τρόπος παράδοσης μέσω Lockers για 3.100+ eshops

Το BestPrice.gr, η 1η Πλατφόρμα σύγκρισης τιμών στην ελληνική αγορά, και η BoxNow, η εταιρία ταχυμεταφορών με το μεγαλύτερο δίκτυο Αυτομάτων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων (lockers) στη χώρα, προχώρησαν σε στρατηγική συνεργασία με στόχο να προσφέρουν έναν καινοτόμο τρόπο παράδοσης δεμάτων στα ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στην Πλατφόρμα.

Η συνεργασία των δυο εταιριών εξασφαλίζει προνομιακούς όρους και οφέλη για το σύνολο των ηλεκτρονικών καταστημάτων που προβάλλονται στο BestPrice.gr, τα οποία υπερβαίνουν τα 3.100. Πιο συγκεκριμένα, τα ηλεκτρονικά καταστήματα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την υπηρεσία αποστολής παραγγελιών της BoxNow. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα τοποθέτησης BoxNow Locker στον εξωτερικό χώρο του καταστήματός τους.

Η παράδοση μέσω lockers αποτελεί μια ανερχόμενη μέθοδο παράδοσης καθώς είναι διαθέσιμη στον πελάτη 24/7, προσφέροντας έτσι ελευθερία και έλεγχο της διαδικασίας παραλαβής στον τελικό καταναλωτή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα lockers της BoxNow είναι φιλικά προς το περιβάλλον καθώς λειτουργούν με 100% ηλιακή ενέργεια και δεν απαιτούν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Σχετικά με το BestPrice.gr:

Το BestPrice.gr είναι 1η υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στο ελληνικό διαδίκτυο. Σήμερα, η Πλατφόρμα φιλοξενεί περισσότερα από 3.100 ηλεκτρονικά καταστήματα ενώ βοηθάει περισσότερους από 4 εκατ. καταναλωτές, κατά μέσο όρο μηνιαίως, στην έρευνα αγοράς τους. Περισσότερα στο

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο