Συνελήφθη ο «δάσκαλος του TikTok» γιατί έκανε σεξ με ανήλικη – Την κόλλησε χλαμύδια και γονόρροια

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία της Ταϊλάνδης στον Βρετανό influencer Λουκ Ρόκγουελ, γνωστό ως «δάσκαλο του TikTok», γιατί έκανε σεξ με ανήλικη και την κόλλησε χλαμύδια και γονόρροια, δηλαδή σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μια 16χρονη χρησιμοποίησε το κινητό της μητέρας της και ήρθε σε επαφή διαδικτυακά μαζί του. Στη συνέχεια συναντήθηκαν σπίτι του και έκαναν σεξ.

Ωστόσο, μετά από λίγες μέρες εκείνη εμφάνισε πόνους στο στομάχι και πήγε στον γιατρό, ο οποίος την ενημέρωσε για τις ασθένειες που αποκόμισε από τη σεξουαλική επαφή. Έκτοτε, ο Ρόκγουελ αποφάσισε να καλύψει τα ιατρικά έξοδα της ανήλικης, η μητέρα της όμως απευθύνθηκε στις αρχές, για να αποκαλύψει το «ποιος είναι».

«Η κόρη μου έστελνε μηνύματα στον δάσκαλο Λουκ για μήνες χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό μου. Διέγραψε τα μηνύματα αφού συζήτησαν. Γνωρίστηκαν και ήρθαν σε σεξουαλική επαφή χωρίς να το ξέρω, τότε η κόρη μου κόλλησε γονόρροια και χλαμύδια από αυτόν. Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η κόρη μου φαινόταν πολύ άρρωστη. Έδειχνε χλωμή και κρατούσε την κοιλιά της. Συνέχισα να της κάνω ερωτήσεις μέχρι που μου είπε για αυτόν τον άνθρωπο που λέγεται Δάσκαλος Λουκ. Ο δάσκαλος Λουκ της είπε να κρατήσει τα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο