«Συλλάβετέ την – Δεν έχεις καθόλου επίπεδο»: Μητέρα με μεγάλο στήθος δέχεται επίθεση γιατί θηλάζει δημόσια

Ο δημόσιος θηλασμός είναι κάτι που απασχολεί πολύ την κοινή γνώμη. Σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι ένα δώρο της μαμάς στο παιδί της. Ωστόσο, κάποιοι επιμένουν πως η εικόνα τους προσβάλλει. Αυτό συνέβη και σε μία πιο… πληθωρική μαμά η οποία δέχεται επίθεση επειδή θηλάζει το μωρό της σε δημόσια θέα.

Οι χρήστες του TikTok έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους μία προικισμένη μητέρα, γνωστή στην πλατφόρμα ως @MsCalciumCannons98, η οποία μοιράστηκε βίντεο από το NSFW που την δείχνει να πηγαίνει τόπλες για να ταΐσει τον γιο της σε μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ.

«#NormalizeBreastfeeding», έγραψε η μαμά, από το Χιούστον, στις λεζάντες του άκρως αμφιλεγόμενου κλιπ της, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 14,3 εκατομμύρια προβολές. Στο βίντεο, η πληθωρική μαμά, που εργάζεται ως μοντέλο OnlyFans, φαίνεται να κρατά το γυμνό στήθος της στο στόμα του παιδιού και να του χαϊδεύει το κεφάλι ενώ θηλάζει, μεταδίδει η NYpost.

Οι σχολιαστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν την άφησαν σε «χλωρό κλαρί»… «Δεν έχεις καθόλου επίπεδο», έγραψε ένας σχολιαστής, ντροπιάζοντάς την για τη στάση της να θηλάσει δημόσια. «Συλλάβετέ την για άσεμνη έκθεση», έγραψε ένας άλλος.

«Μόνο τα σκυλιά θα έκαναν αυτό……

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο