Συγκινεί ο Βολικάκης: «Ζητώ συγγνώμη, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την ποδηλασία»


Ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του Χρήστου Βολικάκη στο Τόκιο. Στο τελευταίο σκέλος του όμνιουμ ο Έλληνας ποδηλάτης εγκατέλειψε και στη συνέχεια έδειξε πόσο απογοητευμένος είναι, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Δεν ξέρω τι να πω. Απογοήτευση νιώθω. Μία συγνώμη σε όσους με στήριξαν και που κάτσανε να με δουν . Αυτό είχα να δώσω. Μπήκα αγχωμένος. Από ένα σημείο και μετά, απλά προσπαθούσα να τερματίσω. Δε με αντιπροσωπεύει αυτό. Δεν μπορούσα να χειριστώ τον αγώνα. Όταν ξεκίνησα αυτό το αγώνισμα ήταν έξι αγωνίσματα σε δύο ημέρες. Φέτος έγιναν και τα τέσσερα μέσα σε τρεις ώρες. Η μορφή που είναι σήμερα δε με συνέφερε καθόλου. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπόρεσα να δώσω κάτι άλλο. Δεν είχα ένταση. Αυτά είναι απλά για να τα λέω, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν είχα αγωνιστική ένταση, με έναν αγώνα ήρθα εδώ. Οι υπόλοιποι αθλητές είχαν αγώνες.

Κάνουμε μία προσπάθεια με τον προπονητή και την ομάδα μου. Δεν μπόρεσα να τους κάνω να χαρούν σε τουλάχιστον ένα αγώνισμα. Θέλω να ηρεμήσω και να σκεφτώ αν θα πρέπει να συνεχίσω την ποδηλασία ή να σταματήσω. Είναι η τέταρτη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς και η πρώτη σε αυτό…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο