Στρίπερ λέει ότι κατέληξε κατά λάθος να χορεύει γυμνή στο μπάτσελορ του αδερφού της

Μια στρίπερ έχει γίνει viral στα social media, αποκαλύπτοντας τη… γυμνή αλήθεια. Η νεαρή γυναίκα χόρεψε γυμνή μπροστά στον ίδιον τον αδερφό της στο μπάτσελορ πάρτι του τελευταίου. Την ιστορία αποκάλυψε η ίδια, η οποία είναι γνωστή μόνο ως Kendra, μέσω μιας ανάρτησης στο TikTok, η οποία αναρτήθηκε στις 15 Μαΐου και έκτοτε έχει συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια views.

«Κατέληξα να είμαι η στρίπερ στο μπάτσελορ πάρτι της και δεν το συνειδητοποίησα μέχρι που ήμουν εντελώς γυμνή», ανέφερε η ίδια.

Η Kendra δεν εξήγησε πού ή πότε έγινε το συγκεκριμένο πάρτι, είχε όμως προηγουμένως αποκαλύψει ότι δουλεύει σε ένα strip club «στα νότια», σύμφωνα με τη NY Post.

Η ανάρτηση στο TikTok έχει προκαλέσει πάντως συζήτηση, με εκατοντάδες σχολιαστές να εμφανίζονται επιφυλακτικοί απέναντι στην ιστορία της. «Θα είχα προσέξει τους φίλους του αδερφού μου και κυρίως τον ίδιο μου τον αδερφό», έγραψε μια γυναίκα κάτω από το βιντεάκι.

«Πράγματα που δεν συμβαίνουν ποτέ: Αυτό», έγραψε κάποιος άλλος σχολιαστής.

Άλλοι πάλι υποστήριξαν στην Kendra, λέγοντας ότι μπορούν μόνο να φανταστούν πόσο ντροπιαστική θα ήταν για τους ίδιους μια τέτοια σκηνή. «Συνειδητοποιείται πόσο σκοτεινά είναι σε αυτά τα μέρη;», σημείωσε κάποιος, απαντώντας στα επικριτικά σχόλια.



Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο