Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την απλοποίηση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης και την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης


Με τον αρμόδιο υπουργό, Κώστα Σκρέκα, να υπεραμύνεται των διατάξεων για την απλοποίηση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης, την θέσπιση πλαισίου για την ανάπτυξη των Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων, την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και την προστασία του περιβάλλοντος και να καταλογίζει στα κόμματα της Αντιπολίτευσης, που ζήτησαν την απόσυρσή του, “μικροπολιτική προσέγγιση”, το νομοσχέδιο του υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εισήχθη στην αρμόδια Επιτροπή και αναμένεται να ψηφιστεί την Πέμπτη από την Ολομέλεια.

Απέναντι στην κριτική που δέχθηκε το νομοσχέδιο από τα κόμματα για καταστροφική περιβαλλοντική πολιτική, ο κ. Σκρέκας αντέστρεψε τα βέλη λέγοντας πως απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και εξέφρασε την απορία του για το αν αυτές πηγάζουν από άγνοια, από ελλειπή μελέτη ή αν τελικώς είναι θέμα μικροπολιτικής προσέγγισης των πραγμάτων για να αποκομίσουν κάποια πολιτικά οφέλη.

30 ? true : false; var REFRESH_KEY = ‘refreshOnView’; var REFRESH_VALUE = autoRefresh ? ‘yes’ : ‘no’; if (sizes) { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId).setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE).addService(googletag.pubads()).defineSizeMapping(getSizeMapping(googletag, sizes)); } else { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId).setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE).addService(googletag.pubads()); } googletag.display(divId); if (autoRefresh) { console.log(`refresh of ${code} registered. Will trigger once in viewport `) googletag.pubads().addEventListener(‘impressionViewable’, function (event) { if…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο