Σταρ του TikTok πέθανε ξαφνικά στα 30 της, υπέφερε επί μήνες από ημικρανίες

Η σταρ του TikTok, Jehane Thomas, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 30 ετών την Παρασκευή, αφού υπέφερε από ημικρανίες για αρκετούς μήνες. Η ίδια έγραψε στο Instagram ότι διαγνώστηκε με οπτική νευρίτιδα, μια κατάσταση που προκαλεί διόγκωση του οπτικού νεύρου, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Οφθαλμολογίας.

«Διαγνώστηκα με οπτική νευρίτιδα πριν από λίγους μήνες μετά από σχεδόν 2 χρόνια που μου έλεγαν ότι οι ημικρανίες μου σχετίζονται με το άγχος», αποκάλυψε η 30χρονη στις 5 Μαρτίου. «Στη συνέχεια νόμιζαν ότι είχα σκλήρυνση κατά πλάκας, η οποία αποκλείστηκε (προς το παρόν), αλλά τώρα η πίεση στο κεφάλι μου είναι απίστευτη».

«Θέλω να ξεκινήσω τα ευχαριστώ μου λέγοντας ένα τεράστιο στη μαμά και τον μπαμπά μου που είναι πάντα εκεί για να με βοηθήσουν με τα αγόρια», έγραψε τότε η σταρ των social media. «Δεν μου αρέσει να με ρίχνει κάτω μια ημικρανία ή μια αρρώστια, αλλά θα είναι πάντα οι πρώτοι που θα πάρουν τα αγόρια για λίγες ώρες και είμαι τόσο ευγνώμων που σας έχω και τους δύο».

Η Thomas, η οποία είχε 67.000 ακόλουθους στο TikTok, κατέγραψε πολλές από τις συχνές επισκέψεις της στο νοσοκομείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τη New York…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο