Σταρ του TikTok πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 28 ετών – Έγινε γνωστός γιατί κορόιδευε τα παραπανίσια κιλά του

Απροσδόκητα πέθανε ο σταρ του TikTok Idan Ohayon από το Ισραήλ, που έγινε γνωστός γιατί κορόιδευε τα κιλά του, αφού έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 28 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους 140.000 διαδικτυακούς ακολούθους του.

Σύμφωνα με την nypost.com, η τραγική είδηση έγινε γνωστή από την οικογένεια του, η οποία ανέφερε ότι ο Idan πέθανε την Τετάρτη (7/9) το βράδυ στο Ιατρικό Κέντρο Barzilai στο Ashkelon, λόγω ιατρικού προβλήματος, όμως δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο 28χρονος Idan Ohayon

Όπως αναφέρει το αμερικανικό δημοσίευμα, ο 28χρονος έγινε γνωστός πριν από μερικούς μήνες στο TikTok, όταν ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο, στα οποία έκανε αστεία με τα κιλά του, καθώς ήταν υπέρβαρος.

«Μια μέρα, αποφάσισα να επιστρέψω στα social media, έτσι ανέβασα ένα βίντεο στο TikTok», είχε πει χαρακτηριστικά και είχε προσθέσει ότι «ξαφνικά, έφτασα τις 300.000 προβολές σε 24 ώρες, οπότε δημοσίευσα ένα άλλο βίντεο και ακόμα άλλο, με τις προβολές να αυξάνονται κατακόρυφα».

Παρόλα αυτά, η φήμη του εκτοξεύτηκε, όταν έλαβε μέρος στη σειρά – ντοκιμαντέρ «The Creatoks», όπου αγωνίστηκε με άλλους influencers των social media για τον…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο