Στέλνει κεράσματα στον εαυτό της από «κρυφούς θαμαστές» στο πρώτο ραντεβού και εξηγεί γιατί

Τα πρώτα ραντεβού είναι για πολλούς δύσκολα. Οι περισσότεροι δεν θέλουν να φανούν ότι είναι υπερβολικά διαθέσιμοι. Μια γυναίκα αποκάλυψε τον δικό της τρόπο να κάνει τον άνθρωπο που τη συνοδεύει σε… εγρήγορση.

Πριν από μερικές ημέρες, η σταρ του TikTok, Sofia Franklyn, έγινε viral όταν μοιράστηκε με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης το δικό της «κόλπο» στη διάρκεια του πρώτου ραντεβού.

Στο βίντεο που συγκέντρωσε σχεδόν τρία εκατομμύρια views, η Sofia ομολογεί ότι στέλνει στον εαυτό της ένα ποτό «κερασμένο» από έναν θαυμαστή που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα ώστε το ραντεβού της να γνωρίζει ότι έχει πέραση.

«Όταν “πηγαίνω στην τουαλέτα” και πληρώνω τον μπάρμαν να μου στείλει ένα “ανώνυμο” σφηνάκι ώστε το ραντεβού μου να θυμάται ότι έχω επιλογές», έγραψε στο βίντεο.

«Οι άντρες λατρεύουν λίγο υγιή ανταγωνισμό», σχολίασε ακόμη.

Και δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει κάνει για να προκαλέσει τη ζήλια ενός άντρα. Στα σχόλια, παραδέχτηκε ότι έχει στείλει στον εαυτό της λουλούδια κάνα δυο φορές.

Εκατοντάδες γυναίκες στα σχόλια φαίνεται να εντυπωσιάστηκαν με την ιδέα της, αναφέροντας πως θα το δοκιμάσουν και οι ίδιες.

«Είσαι είδωλο» της έγραψε κάποιες. «Θα το κάνω την επόμενη φορά», ανέφερε ένα άλλο σχόλιο. Ένα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο