Σοκαριστικό βίντεο στο TikTok: Παραλία στο Μπαλί με χιλιόμετρα καλυμμένα από πλαστικά σκουπίδια

Μία χρήστης του TikTok και ταξιδιώτισσα του κόσμου, η Emily Damon, σοκάρει τους ακολούθους της και το ίντερνετ με το βίντεο που πόσταρε στο λογαριασμό της με μία τεράστια οικολογική καταστροαφή στο Μπαλί. Η solo ταξιδιώτισσα μετακόμισε πρόσφατα στο Μπαλί και έχει μείνει συντετριμμένη από την κατάσταση των παραλιών καθώς χιλιόμετρα αμμουδιάς είναι καλυμμένα από πλαστικά σκουπίδια που ξεβράστηκαν μετά από μια καταιγίδα.

Η Emily, ήθελε να εξερευνήσει την εκπληκτική ακτογραμμή του μαγευτικού προορισμού της Ινδονησίας, αλλά αντίκρισε μία εικόνα καταστροφής. Η άμμος ήταν καλυμμένη με πλαστικό και πλαστικά προϊόντα που είχαν ξεβραστεί από τον ωκεανό και τα κοντινά εστιατόρια.

Η Emily κινηματογράφησε αυτό που είδε σε ένα βίντεο TikTok που είναι πλέον viral, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 200.000 φορές σε τέσσερις ημέρες.

Ο άλλοτε προορισμός luxury διακοπών έχει δεχθεί τεράστιο πλήγμα λόγω κλιματικής αλλαγής και κορονοϊού

Το Μπαλί ήταν κάποτε βασικός προορισμός ταξιδιού για πολλούς Αυστραλούς, Αμερικάνους και Ευρωπαίους που ήθελαν να ζήσουν μία luxury εμπειρία, αλλά πλέον έχει επηρεαστεί άσχημα από την πανδημία του κορονοϊού και την κλιματική κρίση.

«Περπάτησα στην παραλία στο Μπαλί σήμερα το πρωί και αντίκρισα αυτό», έγραψε η Emily στο βίντεο.

«Η πρόσφατη δυνατή…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο