Σάκης Αρναούτογλου: Η συγγνώμη στα social media για τα χιόνια που δεν ήρθαν στην Αττική

Σήμερα η κακοκαιρία «Φίλιππος» υποχωρεί και ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούγλου έκανε μια ανάρτηση στα social media, στην οποία απολογείται για την «εκτός» πρόγνωσή του. «Ναι, έχετε δίκιο εσείς που γκρινιάζετε», σημειώνει χαρακτηριστικά. 

Το βράδυ του Σαββάτου (12.03.2022), ο Σάκης Αρναούγλου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και αναφέρθηκε σε μια πρόγνωση που είχε κάνει για την κακοκαιρία σχετικά με την Θεσσαλονίκη και την Αττική. Την κίνηση του μετεωρολόγου, όπως φαίνεται από τα σχόλια που ακολούθησαν, εκτίμησαν αρκετοί διαδικτυακοί του «φίλοι». 

«Φίλες και φίλοι! Ναι, έχετε δίκιο εσείς που γκρινιάζετε!!! Η χθεσινή πρόγνωση για σήμερα ήταν “εκτός”, συμπεριλαμβανομένης και της πόλης της Θεσσαλονίκης και μεγάλου τμήματος της Αττικής και λυπάμαι ειλικρινά γι’ αυτό, όμως ήταν “εκτός” για συγκεκριμένες περιοχές και όχι για όλες που αναφέρθηκαν στο χθεσινοβραδινό δελτίο!», αναφέρει στην ανάρτησή του. 

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου: 

«Πολλά μπράβο Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou, γιατί μπαίνεις στη διαδικασία να απολογηθείς ενώ με τη συνέπεια και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει στη δουλειά σου θα μπορούσες και να μην το κάνεις. Άλλωστε τον καιρό κάποιες φορές είναι δύσκολο να τον “τιθασεύσεις”…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο