Ρόδος: Αισχρό bullying στα κορίτσια πολύτεκνης οικογένειας

Ασφαλιστικά μέτρα εκδικάστηκαν στη Ρόδο μετά από προσφυγή πολύτεκνης οικογένειας στη Δικαιοσύνη για bullying μέσω του διαδικτύου. Σε περίπτωση παραβίασης των μέτρων ο δράστης αντιμετωπίζει χρηματική ποινή 500 ευρώ, για κάθε παραβίαση.

Ειδικότερα, το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου αποφάσισε τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων για υπόθεση αισχρού bullying μέσω διαδικτύου σε βάρος τριών κοριτσιών μίας πολύτεκνης οικογένειας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της dimokratiki.gr, το δικαστήριο απαγόρευσε στον υπόλογο, ο οποίος απουσίαζε απ’ το εδώλιο, «να προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των 20 μέτρων» το σπίτι των κοριτσιών.

Ταυτόχρονα, τον υποχρεώνει «να παραλείπει στο μέλλον κάθε παράνομη προσβολή της προσωπικότητάς τους, με εξυβρίσεις, απειλές, επιθέσεις λόγω και έργω, παρενοχλήσεις αυτών με οποιοδήποτε τρόπο, όπως ενδεικτικά μέσω μηνυμάτων (γραπτών ή προφορικών) σε κινητό τηλέφωνο ή μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω τρίτων ή με άλλο τρόπο, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων και υπό τον όρο συζήτησης αυτής».

Απειλεί μάλιστα σε βάρος του δράστη χρηματική ποινή 500 ευρώ, για κάθε παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που αποφασίστηκαν σε βάρος του.

Ο τελευταίος φαίνεται να ασχολείται συστηματικά με το διαδίκτυο και μάλιστα με το deep και dark web, μέσω των οποίων εξαπέλυε bullying με σεξιστικά σχόλια στα κορίτσια, κρύβοντας την…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο