Ρακέλ Γιάκομπ: Θαυμαστής της έστειλε χυδαία φωτογραφία κι εκείνη τον… ξεμπρόστιασε στο Instagram


Η Ρακέλ Γιάκομπ αποτελεί αναμφίβολα μια από τις πιο θελκτικές συζύγους ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, ένας θαυμαστής της μάλλον… «υπερέβη τα εσκαμμένα»… Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Ζοσέ Σα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που της έστειλε ένας άγνωστος και στην οποία απεικονίζεται το μόριο του.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε, λοιπόν: «Αυτό συμβαίνει όταν προσπαθείς να είσαι ο αστείος, αλλά έχεις να κάνεις με μια γυναίκα με κεφαλαίο «Γ» που δεν θα δεχτεί την ασέβεια, θα σε ξεμπροστιάσει. Και επειδή δεν φοβάσαι την έκθεση…»,  συνοδεύοντας την λεζάντα με τη λέξη «ΑΝΩΜΑΛΟΣ».

dickpic-0

Αξίζει να σημειωθεί, πως η σέξι ηθοποιός έχει έντονη κοινωνική δράση κατά της κακοποίησης των γυναικών. Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες είχε κάνει και μια ανάρτηση σχετικά με τις γυναικοκτονίες στην πατρίδα της, ζητώντας να μπει ένα τέλος «στην τρομοκρατία κατά των γυναικών».

Αναλυτικά σε εκείνη την ανάρτησή της, ανέφερε τα εξής: «Τα χέρια με ένα STOP δείχνουν ότι νοιαζόμαστε! Στην Πορτογαλία, μέχρι τον Αύγουστο του 2020, 20 γυναίκες δολοφονήθηκαν και ο τρόμος δεν σταμάτησε εκεί, με τον θάνατο 10 ακόμη μέχρι τον Νοέμβριο του 2020. 30 γυναίκες δολοφονήθηκαν κυρίως από τους (πρώην) συντρόφους τους,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο