Ρίκι Μάρτιν: «Οι γιοι μου ανυπομονούν να έρθουν μαζί μου στην περιοδεία, όμως η κόρη μου δεν με αφήνει καν να τραγουδήσω»


Μετά την συνέντευξή του στο περιοδικό People, όπου μίλησε για την σεξουαλικότητά του και αποκάλυψε πόσο ελεύθερος νιώθει μετά το coming-out, ο Ρίκι Μάρτιν εμφανίστηκε αυτή την φορά σε μία από τις τελευταίες εκπομπές της Έλεν ντε Τζενέρις και εξήγησε πως ενώ απολαμβάνει μία ευτυχισμένη ζωή στο σπίτι του, αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα. Η μοναδική κόρη του δεν του επιτρέπει να τραγουδάει. Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, παρόλο που έχει εκατομμύρια θαυμαστές που λατρεύουν την ξεχωριστή φωνή του, η 2χρονη κόρη του, Λούσια, μάλλον δεν είναι fan του, με αποτέλεσμα κάθε φορά, που τον ακούει να τραγουδά, να του φωνάζει να σταματήσει.

Ricky Martin’s Daughter Doesn’t Let Him Sing

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο περιστατικό για να εξηγήσει την κατάσταση: «Της αρέσουν οι CoComelon (παιδικό συγκρότημα). Οπότε, μπαίνουμε στο αμάξι και βάζω αμέσως ένα τραγούδι τους. Μόλις ξεκινάω να τραγουδάω κι εγώ μαζί με εκείνη και τους CoComelon, άρχισε να μου φωνάζει αγανακτισμένη: “Όχι, όχι μπαμπά! Όχι, σταμάτα, σταμάτα, σταμάτα!”. Μόλις της ζήτησα να με αφήσει να τραγουδήσω, συνέχισε να φωνάζει: Όχι μπαμπά, σε παρακαλώ, όχι!”. Ξέρετε, αυτό…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο