Ρένα Κουμιώτη: Η εμφάνιση στους «Δυο ξένους» το 1998

Ο θάνατος της Ρένας Κουμιώτη έγινε γνωστός μέσα από μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Facebook.

494 SHARES

H τραγουδίστρια, Ρένα Κουμιώτη που άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας μεταξύ των επιτυχιών που είχε στο ενεργητικό της είχε εμφανιστεί το 1998 ως guest στην τηλεοπτική σειρά «Δύο ξένοι» των Ρήγα-Αποστόλου, όπου και είχε ερμηνεύσει δύο από τις μεγάλες της επιτυχίες «Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι» και «Αγαπιόμασταν», ως καλεσμένη της Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνα Παπούλια).

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος της Ρένας Κουμιώτη έγινε γνωστός μέσα από μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Facebook.

«H Ρένα Κουμιώτη δεν είναι πια μαζί μας. “Εφυγε” σήμερα ξημερώνοντας Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 ύστερα από δύο μήνες προσωπικής μάχης με τη ζωή. Η μεγάλη ερμηνεύτρια όμως θα ζει πάντα ανάμεσά μας με τα τραγούδια της . Οσοι είχαμε τη μέγιστη τιμή, να τη ζήσουμε από κοντά , γνωρίσαμε το ήθος , την ψυχή, την σεμνότητα και την αξιοπρέπειά της . Μια μεγάλη κυρία “εφυγε” αλλά θα είναι πάντα εδώ..Δεν σταματούν έτσι του ρολογιού οι…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο