Πώς να εφαρμόσετε το μολύβι χειλιών για ζουμερά και έντονα χείλη

Η επί χρόνια συνεργάτης της Κιμ Καρντάσιαν, αποκαλύπτει με ένα βίντεο στο TikTok ένα απίστευτο κόλπο για την εφαρμογή του μολυβιού χειλιών, ώστε τα χείλη σας να δείχνουν πιο έντονα και ζουμερά.

Τα τελευταία χρόνια το μολύβι χειλιών -εν μέρει εξαιατίας των Καρντάσιαν αλλά και την αναβίωση της δεκαετίας του ’90- έχει γίνει αδιαπραγμάτευτο στις περισσότερες από τις ρουτίνες μακιγιάζ μας. Αν και η εφαρμογή του φαίνεται απλή, υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένες τεχνικές που μπορούν να ανεβάσουν τα χείλη σας στο επόμενο επίπεδο. Όπως και το απίστευτο κόλπο της Mario Dedivanovic, μέσα από το βίντεο της στο TikTok, το οποίο έχει γίνει ήδη viral.

Μολύβι χειλιών

TikTok- Πώς να εφαρμόσετε το μολύβι χειλιών για ζουμερά και έντονα χείλη

Η Dedivanovic, λοιπόν, εξηγεί το έξυπνο και αποτελεσματικό hack στο βίντεό της στο TikTok χρησιμοποιώντας ένα μολύβι χειλιών ώστε να μιμηθεί την προσφάτως δημοφιλή θεραπεία «lip flip», η οποία χρησιμοποιεί μια μικρή ποσότητα Botox πάνω από το τόξο του Έρως (αντί για γέμισμα) για ανασηκωμένα και πιο γεμάτα χείλη. Κάνει, επίσης, την απόσταση μεταξύ της μύτης και των χειλιών σας να φαίνεται μικρότερη, κάτι που έχει περισσότερο νεανικό αποτέλεσμα.

Παρόλο, λοιπόν, που η ίδια η…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο